thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Thursday, December 20, 2012

disebalik senyuman ada kesedihan

assalammualaikum dan selamat malam semua.. maaf sebab asma jarang update blog nie! dah kusam blog asma.. asma minta maaf.. sebenarnya banyak story morry nak diluahkan.. pelbagai dugaan yang asma lalui dikampung halaman sendiri.. tak tahu nak story macam mana kat korang.. sedih sangat! tapi asma redha je laa.. tak kan kita nak paksa someone untuk menghargai kita if someone tu tak sudi kaan.. walaupun sakit, asma terpaksa la telan walau bagaimana sakitnya, biar lah asma sahaja yang tahu.. allah kan ada?? so tak yah pikir laaa.. jodoh, maut kan urusan allah s.w.t.. kita masih muda lagi.. banyak lagi yang perlu dicari.. contohnya ilmu.. belajar dulu sampai berjaya dan tunjukkan yang kita boleh.. biar someone tu bukak mata sikit.. ingat kita nie perempuan and bagi muka kat dia.. dia ingt kita nie apaa.. i know what are u doing behind me! asma senyap bukan bererti asma tak tahu but i know laa... tapi asma bukan yang cepat nak marah.. sebab tak da guna nak marah sebab awak bukan milik saya lagi.. and awak patut ingat yang itu! sekarang nie asma dah tak kisah dah apa yang awak nak buat.. tapi selagi saya mampu pertahankan hubungan nie, insyaallah saya akan jaga selagi jodoh masih berada dengan kita... saya hanya mampu berdoa saja.. tapi kalau saya je yang buat, awak x buat apa2.. kekalkah kita?? :'(

awak, saya dah redha dengan semua nie.. saya dah letih.. saya dah tak kuat nak hadapi semua ini.. betul cakap orang bercinta boleh mengubah manusia dalam pelbagai perkara.. tak pe la awak, saya maafkan semua kesalahan awak.. saya minta maaf sebab tak reply msg awak, saya terlalu sakit hati.. maafkan saya..

hari inie disebabkan awak jugak, saya terpaksa keluar dengan kawan2 saya untuk hilangkan rasa sakit hati dan sedih.. alhamdulillah mereka sebagai penawar saya untuk saya hilangkan rasa sakit hati dan sedih ini.. alhamdulillah juga sepanjang keluar dengan depa nie, senyuman saya terukir lagi.. tapi disebalik senyuman tu, rasa sakit hati dan sedih masih ada... tak pe la awak.. saya dah redha! ok laaa... sampai disini saja pena asma kali ini.. asma dah tak mampu nak taip semua ini... biarlah asma saja yang rasa.. mungkin ini ujian allah kepada asma nak tngk asma nie kuat ke x dalam menghadapi ujian allah nie.. asma minta maaf.. ok laa.. bubye..assalammualaikum :'(


thanks kawan! friends untill jannah.. :)





notahati: awak, saya dah redha dengan semua ini... cuma saya doakan awak bahagia dengan apa yang awak ada sekarang! 


1 comment:

  1. JOM JOIN GA NI. MUDAH SAJE. BOLE MENANG HALFMOON, SHAWL AND SQUARE SCARF!

    http://inistoryku.blogspot.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html

    ReplyDelete