thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Saturday, November 24, 2012

juadah buka puasa

assalammualaikum dan selamat malam semua.. haa.. korang sihat tak?? asma alhamdulillah sihat.. hehe.. haa.. satu lagi?? korang puasa tak hari ini?? kan hari nie 10 muharram.. heheh.. asma dan family alhamdulillah kiteorang puasa.. puasa sunat.. heeee... haaa.. balik kepada tajuk entry asma kali ini iaitu juadah buka puasa.. haaa... almaklumlah dah puasa so kita buka la kan.. hehehe... hari ni asma ada nak sharing2 dgn korang menu untuk berbuka.. weheee.. ini la bila jadinya asma di waktu petang tambah2 tinggal asma berdua ja dgn adik no tiga.. iaitu adik amir.. hehe... so mulalah aktiviti di dapur... hohoho... pum pang kat dapur.. *bohong ja lebih.. tak bunyi apa2 pun... hehehe

semalam a.k.a kelmarin asma ternampak satu menu nie dari someone yang asma rapat la jugak.. perkenalan kiteorang bermula nya di blog kut.. tak ingat la.. lepas tu mula rapat di fb and twitter.. event tak pernah jumpa but rapat laa.. hehe... but someday,  insyaallah i want meet her.. insyaallah... nak tahu sapa2?? sis zana laaa.. dia yang kasi link resepi untuk asma buatkan juadah untuk berbuka hari ini.. dia pun pandai jugak masak.. nanti2 asma nak cuba resepi dia pulak laa... hehehe... nie gara2 smlm la asma tnya dia resepi nak buat spagetti yang macam dalam gambar kat twitter dia tu.. nampak macam sedap.. so nak try laa. dah tnaya.. so dia kali la link... nak tau link dia?? kat sini juga korang boleh dapat pelbagai resepi di blog nie.. klik disini.. kat sini la asma dapat buat juadah untuk berbuka hari ini.. nak tau apa.. jum tngk apa yang asma dah cuba.. alhamduliillah menjadi.. hehehe...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

spagetti bolognese.. nyummy.. 


ke batik special.. slurppp <3<3



haaa ini laa... bahan2 dia pun x la mahal mna pun.. ok laaa.. sesuai untuk buat juadah berbuka.. alhamdulillah kenyang.. heeeeee.... try laaa... hehee... ok laa... setakat ini saja yang mampu asma sharing dgn korang... kalau korang nak cuba korang tngk la kat sinii.. senang jee... ok laa... asma nak tngk cerita mariam kampung putat kat tv3 nie.. heheh.. ok la.. bubye..salam sayang dari asma... asslammualaikum <3<3<3

6 comments:

  1. Sedappppnyaa spagetti bolognese . haha , dah lame takk makan !

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab jadi follower ke 500.. nantikan review saya.. hehehe

    ReplyDelete
  3. atoman pendek: hahaa... makan laa.. hehehe

    ReplyDelete
  4. papa blogger: yeaah... hahaa... welcome :)

    ReplyDelete