thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Wednesday, November 28, 2012

aktiviti lapang

assalammualaikum dan selamat malam semua.. haaa... korang sihat?? asma alhamdulillah sihat.. hurmm.. malam nie asma tak boleh nak tido so update blog la kan.. seblum nie ada something special jugak la bagi asma but.. hanya allah ja yang tau.. malaz nya nak bukak blog nie.. tak tahu la kenapa dan mengapa.. alahaaaii.. sory ya... ada satu hari tu, dah bukak blog nie.. siap bukak kat new post lagi.. tup-tup tangan nie gatal pi pangkah balik.. haihh.. tak tahu laa.. so tengah ada mood nie baik jalankan apa yang nak disharing-sharingkan dengan korang smua.. asma tahu asma tak la sefemous korang semua.. asma hanya akan update asma rasa bila ia lahir dari hati asma.. acewaaahh.. ayat tak leh bela.. hehehe... ikut suka la korang nak cakap asma apa, yang penting asma tengah happy dengan family, si dia dan jugak kawan-kawan yang sekepala dengan asma.. hohoho.. oke2.. ada banyak story jugak la nak sharing is caring nie... ok3.. jum starts! yuhuuuuu

first story is... hahahahaha... asma dah tengok cerita twilight breaking dawn part 2 ... yuhuu... best baq hang! sweet sangat.. sumpah best.. but ending dia macam tak berapa nak best la sebab waktu part yang lawan tu ingatkan betul-betul lawan.. tup-tup dia hanya fikir masa hadapan apa yang terjadi.. siut kan.. kita nie punya la tunggu... haiihhhh... tak percaya asma tengok?? nah amek bukti pi main jauh... hehehe... 
haaa... taraaaa! percaya dak?? tak percaya sudah laa.. ade ku kesah?? :P

lawak je la.. hehehe... then dah habis tu kiteorang pergi lepaking dekat tasek yang berhampiran iaitu tasek jitra la.. apa lagi... heheh... acctualy waktu asma tengok wayang tu, asma dengan tiga orang lagi kawan asma ada bersama.. lupa nak perkenalkan iaitu, cekpah, ilah dan jugak makndak a.k.a keon.. heheh.. jum la layan gambar kiteorang kat tasek.. hehehe...


haaa.. kami tak hot macam korang! kami ala kadar jaa... hehehe... 



second story is... haaa.. part nie asma suka.. sebab ada kaitan dengan asma.. nak taw apa dia.. jeng-jeng.... hari jadi asma laaa... hehehe...(senyum sampai telingan dah nie)... bukan apa tak sangka depa nie nak buat suprises.. ingatkan ada benda lain nak buat.. patut la sorang nie dok paksa ajak pi jubli.. ada apa tak taw kat sana.. so asma nie dengan bangga nya pi la kan... dah sampai tu heqan sat tetiba ada dayah and nawwar.. haihh.. kut mana pulak nie.. nak kata janji tak janji pun.. so pi la... asma kan hantu toilet so dah sampai tu, pi la toilet dulu, pi pebetoi apa-apa yang patut.. then dalam 5-10 min macam tu la dengaq sora alia nyanyi happy besday kat luar toilet.. dah abis setting apa-apa yang patut, kluar la.. tup-tup ada kek! tergaman la jugak... hehehe.. happy sesangat time tuh.. hehe.. acctualy bukan asma sorg je kena sambut.. sekali dengan kawan asma iaitu hidayah ramli... kira birthday 2 in 1 la nie.. hhehe... apa-apa pun thanks a lot yang terlibat.. i'm appreciate it.. yuhuuuu.. dengan harapan tahun depan buat lagi ye.. hekhekhek*lawak jaa.... apa?? nak tengok gambar asma... sat nah... lambat sikit line nie... dua tiga keping dah kut.. yang len boleh tengok kat fb... hehehe... 




haaa... ini la bila dah kumpul semua.. but tak cukup sorg lagi.. hehe.. belum balik dari poli melaka... 
(friends until jannah)




haaaa.. sampai kat sini je kut untuk hari ini.. sekarang pun dah nak dekat pukul 3 pagi, so mata dah tak larat dah.. esok pun nak bangun awai pergi rumah mak chak tengok anak dia bersalin.. so akhir kata, tq sebab sudi terjah blog yang tak seberapa ini.. bubye.. salam sayang dari asma... asslammualaikum...













notahati:awak, dengarla lagu hazama "aku mahu dia" best sangat.. saya tujukan lagu itu untuk awak sayang.. tak sabar nak jumpa awak sayang.. saya tunggu saat itu.. jazakaallah kairan<3<3<3



1 comment:

  1. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete