thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Thursday, December 15, 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011


assalammualaikum dan selamat tengahari semua.. heee... hari ini asma nak join segmen yg disediakan oleh cik lyssa kita.. heheh... ok2 jum2 mulakan..weheeee...

cik lyssa suruh buat yang nie... 
i - Nyatakan mengapa korang ambik jurusan tuh ? Rasa menyesal tak ?
ii - Beri sedikit nasihat buat mereka yang nak masuk U :) 

jawapan...
i - ok2.. sebenernya asma amek coz dip prasekolah.. kira nanti keluar insyaallah jadi guru tadika la... 2 pun kalau ada rezeki la.. heee... myesal?? hurmm.. tak.. sebenarnya kerjaya guru ni insyaallah terjamin dunia dan akhirat.. betol tak?? hehe...

ii- nasihat?? hurmm.. asma harap korang dapat buat keputusan yang terbaik untun menentukan coz yang korang nak.. jgn sampai menyesal.. and kalau boleh 2 pilih la coz yang senang dapat kerja dan subjek dia tak susah.. takut nanti bila dah masuk tak leh nak bawa... heeee...chill okk =)

ok..done... jum joinn... ayuhhh klik disini

47 comments:

  1. terjah dari segmen lyssa!
    wahh bakal guru ni
    nk kena panggil cikgu asma laah.hehe
    goodluck ya!

    jom singgah
    http://hisomi.blogspot.com/
    thanks :)

    ReplyDelete
  2. Aien singgah ,,

    datang dari segmen yang sama .
    :D

    ReplyDelete
  3. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang ..

    ReplyDelete
  4. hey!
    nice entry
    moge cita2 menjadi cikgu tercapai..amin~

    jemput siggah ke blog sy!
    http://missopansantun.blogspot.com/

    *jelajah dr blog lyssa

    ReplyDelete
  5. dah habis belajar ke? waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

    www.cayob.com

    ReplyDelete
  6. waw..nnati jadi cikgu tadika ek? ikhlaskan hati..:) all da best!

    http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  7. follow dr segmen yg same :)
    goodluck for ur future :)
    btw kos kita same laa. study katne ek ?

    ReplyDelete
  8. singgah juga dari Lyssa Segment! goodluck Bakal cikgu Asma! ingat jadi cikgu kena ikhlas! :) peace yaww !

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..
    saya singgah dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..

    datang singgah.. ^_^

    http://olalachoc.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. salam kenal, eqha dari segmen yang sama.. selamat maju jaya dalam apa jua bidang yg diceburi, follow kamo dear (:

    ReplyDelete
  13. course kita tak sama, p jiwa kental nak belajar tu tetap senada. All the best in whatever u do :D

    ReplyDelete
  14. Hai .

    Bakal cikgu jugak nih , same laa kte :)

    selamat maju jaya :)

    ReplyDelete
  15. salam. dari segmen lyssa.
    Wish u good luck ^_^

    ReplyDelete
  16. dtg dr segmen yg same...good luck dlm kos masing2...salam kenal :)

    ReplyDelete
  17. singgah dri segmen yg sme..
    wah.. that great untuk mnjdi seorg guru..
    btw gd luck.. hope dpt pe yg dicita2 kn.. :)

    follow u..

    ReplyDelete
  18. tq semua... all the best 4 ur future... amin2...

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg same...follow me back ek...:)..moga berjay dalm bidang masing2...

    ReplyDelete
  20. wah...besnyer jd ckgu esp. tadika...seyes suka sgt...ida pon penah mrsa jap jd ckgu tadika..hehe
    btw, follow kamo dr segmen yg sm
    wish u all da besh n good luck ya cikgu asma ^_^

    ReplyDelete
  21. huuh, betul tu.. btw, salam perkenalan dari segmen yg sama.. selamat maju jaye..huhu :)

    ReplyDelete
  22. hye,saya baru ja hbis lepasan STPM..sy klu bleh InsyaALLAH kalu result bagus,mau msuk U..apa2 pun trima kasih ats pesanan awk dan nasihat awk,i will pray u success always and u can get what u want.Congrte :)

    ReplyDelete
  23. salam...singgah jap+follow ye...dr segmen sama..=)

    ReplyDelete
  24. hai, balas kunjngan...
    moga segala urusan dipermudahkan olehNya

    ReplyDelete
  25. good luck wht ever you do
    dtg kmbli ke sni hehee

    ReplyDelete
  26. seronok jadi guru prasekolah..
    jumpa anak- anak kecil yg comel..:)

    datang dari segmen yang sama
    Salam Perkenalan..:)

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yang sama . Follow blog saya http://lolipop-scatter.blogspot.com/ . tenkiu :)

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan..jemput2la singgah blog saya:))) Thanks.:)

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan bakal guru :)..singgah dari segmen yg sme .

    ReplyDelete
  30. pekerjaan yang menarik taw . saye pernah rase experience tu ^.^

    done follow you

    http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  31. sama sama bakal cikgu la kita insyAllah =) jemput ke blog..
    http://tiqaku24.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    dari segmen yang sama...
    semoga maju jaya

    ReplyDelete
  33. stuju sgt..thankz singgh blog nur..nur follow kamu yer..

    ReplyDelete
  34. wahhh.. dh 2 bkl cekgu tdika yg fatin jumpe! gudluck, kayh?

    *pssst... singgah lah blog fatin pulok k?*

    ReplyDelete
  35. dari segmen yg sama..gud luck cekgu heeee...

    http://bielaisabella.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  36. singgah dr segmen kak lyssa :) wahh jadi cikgu tadika mesti best kan :D heee

    ReplyDelete
  37. cikgu tadika wannabe..mesti suka budak2 kan...

    dtg dari segmen yang sama...jenguk2 sini

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  38. dtg dr segmen lyssa. good luck future tcheer and hve a nice day :)

    ReplyDelete
  39. hye~ dtg dari segmen k.lyssa jugak :)))))

    http://ayielefthanded.blogspot.com/

    ReplyDelete