thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Monday, December 12, 2011

Segmen : 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011


assalammualaikum dan selamat petang semua.. haaa.. hari ini asma rajin nak join segmen abg ben.. hehe... best... jum2 ramai2 join... klik disini

heheh... ok2.. abang ben sruh pilih 5 blog pilihan.. jum3.. terjah blog sapa yang kena.. hehe..


korang?? jum la cpt2 joinn.. heeee

25 comments:

  1. salam perkenalan.dtg dari blog abg ben. happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama.dah follow.jom follow balik

    http://www.nraihana.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Dari segmen same nak nengok blog cool .

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama:)

    lyssa memang best kan:)
    suda folo dear:)

    ReplyDelete
  5. best semuanya...jom ke blog sm pulak..

    ReplyDelete
  6. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  7. singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain..

    keep in touch k =)

    http://www.munnafendy.com/2011/12/5-cool-blog-pilihan-munnafendy-2011.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  10. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  11. kak bui singgah dr segmen yg sama..terima kasih sudi berkunjung ke blog kak bui

    kak bui follow balik ea..*_*

    ReplyDelete
  12. semua datang dari segmen yang sama...saya juga...salam berblogging...

    ReplyDelete
  13. dtg dr segmen abg Ben...
    salam p'kenalan..^_^

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama.. Salam perkenalan dari Mak Dara ya..

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan, membalas kunjungan dari segmen yg sama, peace yaww! :D

    ReplyDelete
  16. melawat awk blek..pink sungguh blog awk..lagu best plak tu.. hee

    ReplyDelete