thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Monday, April 22, 2013

selamat hari jadi

assalammualaikum dan selamat petang semua... yeaa.... hari ini ada budak senget dah tua laa.. ulalala..hahaha.... nak tau sapa?? jum3 serbu.. weheeee....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

taraaa... haa.. nie dia besday girl kita hari ini... hehehe.... wait2.. before tu asma ada ucapan untuk si manis kita ini.. dengan bangganya hari ini 22/4/2013 memaklumkan bahawa aliaa eleena dah TUA laa.. yeaaa...hahaha.... gurau je la.. nanti tua jugak kita.. sama2 la kita ke hari tua.. hohoho.. haa yang nie baru ucapan ikhlas asma untuk aliaa cantik...


"aliaa.. selamat hari lahir yang ke.. tuttttt... hahha.... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik, tak penat, semoga bahagia bersama insan tersayang termasuk aku nah.. hehe.. pastu good luck 4 ur exam.. buat yang terbaikk.. insyaallah dekan sesama.. pastu apa lagi ye... hurmmm... semua laaa.... lupakan yang lama muka buku baru.. x maw dok marah2 dah.. be matured nah.. hehehe... apa2 pun HAPPY BIRTYDAY senget... hehehe... "

haaa.... tak panjang lagi la ucapan tu.. hehe.. disebabkan tangan nie lengun akibat tido lamaa.(kantoi sudah) shhh.. hehehe... so kita pendek kan je la ucapan tu.. hehehe.. besday dah sambut, hadiah?? hurmm.. nanti la.. tnggu posmen pi hantar..hahaha... apa2 pun selamat hari jadian nur aliaa eleena.... <3<3<3


ok la sampai di sini saja entry asma kali ini.. bubye.. salam sayang dari asma.. assalammualaikum :)








##kepada kawan-kawan kolej uniti, good luck untuk final exama pada 26.4 ini.. buat yang terbaik.. insyaallah kita sama-sama dekan.. insyaallah.. amin... sayang korang...specially (rindu housemate b3 11 and b3 12) 


2 comments: