thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Tuesday, July 3, 2012

cuti sem dah nak habis!

assalammualaikum dan selamat pagi semua... haa... korang sihat?? dah breakfast belum nie?? asma alhamdulillah sihat dan sudah pun breakfast.. heee.... ntah kenapa pagi nie rasa sedih sangat.. hurmm.. nie gara-gara sebab nak balik kolej dah.. huhu... tinggal lagi sehari untuk bertolak balik.. waaa.... tak puas lagi nak cuti.. hurmm.. hati nie berat je nak tinggal rumah dan family tersayang.. hurmmm... terpaksa jugak la demi masa depan.. hukhuk.. sepanjang cuti sem nie banyak kenangan dan dugaan yang asma hadapi.. tapi yang paling tak dapat lupakan iaitu bekerja sebagai sukarelawan di pejabat relaa.. huhuhu... syiok... pi hari belia kat putrajaya and serdang dengan geng rela memang terbaik... sumpah best... heeee.... banyak kenangan dengan deaorang walaupun perkenalan hanya singkat sajaa.. huhu.. tak sampai sebulan pun keja... tapi memang best laa.. heeee...

##awak, saya rindu awak.. sepanjang cuti sem nie kita tak jumpa pun kan2?? maw tak nya, bila awak free, saya pulak tak free.. tapi bila saya dah free, awak lak tak free.. huhuhu... tak pe la awak.. saya paham awak bz.. nanti klau ada rezeki kita jumpa la ye.. insyaallah.. :'(

ok laa setakat ini sahaja yang mampu asma luahkan.. nanti ada masa asma update lagi ea... waah.... tetiba rindu dengan housemate.. aten,pina, piza,pikah, n aliaa(tiap2haridahjumpainibudak.. hehehe).. ahad nie kite jumpe di kolej ea.. hope dapat result yang gempak.. risau aihh! amin3!bubye.. salam sayang dari asma












NOTA HATI: -awak, saya selalu doakan awak selamat.. huhu.. tak lama lagi dah nak masuk poli... belajar elok2 ye... insyaallah saya akan sentiasa bersama awak walau apa pun berlaku.. kepapa family asma-kak selalu doakan keluarga kita bahagia... walaupun kita berjauhan tapi hati kak tetap berada di sisi kalian.. :)

1 comment: