thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Sunday, April 3, 2011

kerja OH kerja !

assalammualaikum dan selamat malam semua....haaaa...rindu la korang..hehehe..lama x update blog..hehehe...malas sebenarnya..lagipun sekrang busy kerja..hehehe..oppss ! kantoi pula pi bagi tau pasal kerja..hehehe...x pa la..heheh..nie cek ada cerita nk kongsi nie..cecite cecite...hehehe..*mcm hantu kak limah balik kg la pulok..hehehe...sebnarnya asma baru mula keja...ya allah mmg letih gak la...tpi first2 keja ok g...msk ari kedua..letih ya amat..bkn kes pa pn..kes angkat barang ja..hehehe...*nie bkn nk mrungut ke apa...nk luahkan perasaan sahaja..hehehe...mau x letihnya...nuh angkat barang yg berat2 dari atas kena turun then jalan lak...p letak barang nuh..pas2 dah abeh keja kena kemas and angkat bawa naik pulak..dah la tinggi meqayut..gilaa siut..hurmmm nie la bru nmanya keja kut noh..bagi sesiapa yg dah lama keja mcm nie la kut bila baru2 keja..hurmm..nk wat gena..nk cri pndptan sendir..so kena la usha sendiri ye..hehehe....hurmmm....haaa...lupa nk gtaw...sebenarnya..cek kann..keja kan..kt kan..hehehe...dok kan3...haihhhh...nie cek keja kat kedai celcom kat shahab perdana..hehehe...tpi dia ada kiost bnyk tmpat...tiap2 hari tukar tmpat..cuma pej dia kat shahab je..tpi da la dlm 2 kiost kat area shahab 2..huhuh....tpi an mmg best la keja nie..walaupun berat keja dia..atleast kita dah ada  experience berkerja..so nty pas graduate nty kita dah taw bagaimana dan rasanya berkerja nie..susah ke senang ke kerja nie sebenarnya.. bak kata org tua bersusah-susah dahulu,besenang-senang kemudian...*betul kut noh pribahasa nie..hehehe..hentam je la..hehehe.k la setakat nie ja la pena asma kali nie..kalau asma da msa lapang g,asma kongsi dgn korang lain ye..bubye...salam sayang dari asma...have a nica day..muahhhhh

p/s:sory x da gmbr...x posing2 maut g kat tmpat keja..heheheh...nty cek p pose maut...wait ok!

2 comments:

  1. asma bla mw outing ya...rndu la kt korng ang,,ilah,,cekpah :))

    ReplyDelete
  2. hahahaha..x tau...bln 5 kut...hahahah

    ReplyDelete