thank you for opening my blog..salam sayang dari asma =)

Wednesday, March 16, 2011

novel is a part of my life =)

assalammualaikum dan selamat malam semua...hurmm...entry asma kali nie nak cerita sikit la pasal rutin asma hari ini..ALKISAH bermula dengan outing with my friends..hehehehe..macam dalam novel la pula dok alkisah-alkisah nie..hahahah..haaaa...novel??jeng-jeng...tadi asma ada pegi shopping complex..kat pacific kat alor setar la...bukan alor star mall ok...yang 2 pn orang panggil pacific gakk..haihhh..banyak sungguh pacific kat alor setar nie..padahal bukan banyak pun..dua aja..asma ja dok buat teruk..hehehehe...ok2 kembali kepada tajuk asal ok...haihhh..apa la asma nie dok mengarut sorang-sorang nie..hurmm...meh cek nak cerita...mai la dok dekat-dekat sikit..dok jauh buat apa...haihhh...hehehe...lagu ni tadi kan asma keluar dengan kawan-kawan asma..kami pegi 4 orang naik moto aja...almaklumlah lesen keta x comform lagi..so naik moto la dulu..hehehehe...dua biji moto je kiteorang pegi...heheheeh...pastu dah sampai pacific then pi bayar parking moto apa then terus la naik ke pacific mulakan aktiviti kami iaitu mencari NOVEL..hehehehe...almaklumlah novelist...mentang2 da diskaun 20%...hahahaha...bapak lagi tak membelinya...hehehehe...gila betol asma dengan novel-novel nie..asma dengan ilah then alia dengan adik tersayang la..hahahaha...alia dengan adik tersayang dok pi cari novel hantu apa pn x tau..tak kisah la... pastu asma dengan ilah nie kalau tak mencari novel-novel cinta nie tak sah la..orang kata WAJIB...hahahaha..ilah dia cari belah kiri,asma cari berhadapan dengan dia...asma pun mula la mencari novel yang berkenan...tup-tup tengah-tengah mencari 2 ada la sorang mamat nie dok tengok-tengok asma...dia keja kat situ kut sebab uniform dia pakai nampak macam keja kat situ..asma tersedar dia tengok asma waktu asma tengah membaca sinopsis novel ape tak tau... so asma buat tak tahu je...sebab asma nie suke perasan...padahal dia tengok orang lain..tapi asma yang perasan...lantak la...maybe dia tengok orang belakang asma kut..tapi x da orang pula time tu..pastu bila asma pegi tempat lain dia macam dok ikut asma ja..hurmmmm..entah laa..asma nie kuat perasan..hahaah..lantak la..tapi segak juga budak tu...sedap mata memandang la..hehehe..gedis betol asma nie..hehehehe..pastu dah pilih-pilih novel pa...alia dengan ilah suruh bayar sekali..asma ok je as long korang bayar sudah..hehehe..kalau tak bayar memang tratantang sah asma tinggal je novel-novel deaorang tu..hehehehe..jahat siut asma nie..hehehehe..tapi nasib la depa-depa tu tak buat lagu tu...hahahaha...korang nak tengok novel apa kiteorang pilih??kat bawah nie asma da gambar novel tu..memang best la.hehehehe..layannnnnnnnnnnnnn =)

                                                        nie novel yang asma beli..best sangat2 =)

                   yang nie novel yang ilah beli..nampak macam best..nanti nak pinjam kat ilah la..hehehehe

novel yang alia beli tu tak tau la nama apa entah..lupa dah..cerita hantu..hehehehehe..pas dah bayar apa semua..kiteorang pegi la kat mcd beli aiskrim..hehehehehe....huh??apa2??nak tengok kiteorang makan ais apa??ok2..asma tunjuk ok...hehehehehe*entah apa2 asma nie..poyo je...lantak la...hehehehehe..layannnnn (^_^)

                                    asma makan aiskrim nie..nama dia sundae cornetto..hehehehehe..sedapp..

       yang nie pulak nama dia sundae chocolate..alia punya aiskrim..lebih kurang macam asma la...

          haaaa..yang nie aiskrim adik tersayang alia,paan..hehehehe..nama ais ni chocotope cone....hehehe...


ilah punya aiskrim tak ada sebab dia tak beli...waktu asma tengah beli aiskrim to asma tak degar yang dia suruh beli sekali...pasto asma suruh dia beli,dia x nak...cian ilah..asma bagi rasa ais asma pun dia tak nak...sory ilah..hehehehe..nanti kita beli lagi naaa...hehehehehe..pastu alia ajak makan dekat kerusi kat reject shop ats nuh..hahahaha...makan la kat situ sampai abeh pa..then g toilet basuh2 tangan pa...then asma ajak deaorang pegi kedai tudung sat..nak cari selendang warna pink..nak pakai pegi kenduri kat putrajaya hari sabtu nie..hehehehe...cari2 tak jumpa pun...tak pa la..nanti la cari kata mana-mana...hurmm..pastu dalam pukul 4.30 tu kiteorang dah nk balik...hehehehe....hurmmmm...ok la..asma dah tak larat nak taip dah..mata asma nie dok menggatal je..kira nak tidor dah..ok la asma dah nak oout...bubye semua..hope korang happening baca entry asma kali ni..kalau ada apa2 nak tanya ke nak pinjam novel2 to ke...comment2 ok..hehehehe...ok la..lastly have a nice day...salam sayang dari asma buat korang...muahhhhhhhhahaahaha...=,=

2 comments:

  1. lama dah tak baca novel..

    lama dah tak mkn sunday

    ReplyDelete
  2. hahaahah...ye ke?? jom2 g makn sunday..heheheh

    ReplyDelete